L’equip sub10 acaricia el bronze al Campionat de Catalunya per equips d’edats d’escacs.

Del 12 al 14 d’octubre es va celebrar el Campionat de Catalunya per equips d’edats a la localitat de Tossa de Mar. El torneig va consistir en un suís a 6 rondes (una al matí i una a la tarda) amb sistema olímpic i amb un ritme de 45m+30s i equips formats per 4 jugadors.

L’equip sub10 va aconseguir una molt meritoria  plaça, molt a prop d’aconseguir el bronze i va ser la gran revelació del torneig donat que partien com els 25º i últims del rànquing. Les expectatives abans de començar el campionat no anaven més enllà de millorar el rànquing inicial en 4-5 posicions donat que fins i tot el nostre 4rt tauler era un sub8 que el vam incorporar per poder completar l’equip. Tot i això els penyencs van tenir una gran actuació, molt per sobre de l’esperat, amb 4 victòries un empat i una derrota que els van portar a lluitar fins a l’última ronda pel bronze. L’èxit de l’equip es va basar a aguantar en els dos primers taulers amb Pol Aviles i Victor Garcia i en les grans actuacions del tercer i quart tauler, on Biel Alsina va aconseguir guanyar totes les partides desplegant un gran joc i el sub8 Eric Garcia va poder endur-se el punt sencer en tres ocasions.

Classificació final

Equip sub10

By | 2018-10-16T22:31:01+02:00 octubre 16th, 2018|Actualitat, Escacs|Comentaris tancats a L’equip sub10 acaricia el bronze al Campionat de Catalunya per equips d’edats d’escacs.
%d bloggers like this: