Del 6 al 9 de desembre es va disputar la XI Copa d’Espanya d’equips sub12 (campionat d’Espanya per equips sub12) en el marc del Festival Internacional Bali a Benidorm que s’organitza en el Gran hotel Bali. El torneig consistia en un suís a 7 rondes amb un ritme de 1:30 + 30s. L’equip el van formar el Cesc Carnicer, l’Oriol Lacasa, el Jordi Orts i el Biel Alsina.

Era la primera vegada que portàvem un equip en aquest campionat i l’experiència ha estat molt positiva. Evidentment l’objectiu no era lluitar pel podi, ja que parlem de tot un campionat d’Espanya on hi havia els millors sub12 del país, a més anàvem amb 2 sub12 de primer any i un sub10. La intenció era, seguint una mica la idea d’aquest any de fer jugar als nens molt més, que agafessin experiència en un campionat amb cert nivell amb jugadors forts, practicar obertures i canviar una mica d’aires i no jugar sempre els mateixos campionats i amb els mateixos nens (Vilafranca/Sitges). 

Esportivament vam tenir una correcta actuació amb 3 derrotes, 2 empats i 2 victòries, cosa que ens va permetre millorar en 3 posicions el nostre rànquing inicial acabant 20º. També individualment els nens ho van fer prou bé, destacant a l’Oriol Lacasa que va fer 4 punts de 7 en el segon tauler. El Cesc Carnicer va aguantar meritòriament en el sempre difícil 1r tauler amb 2 punts, el Jordi Orts també va tenir una correcta actuació amb 3 punts i el Biel Alsina tenint en compte que és sub10 ho va fer força bé de 4r tauler amb 3’5 punts. 

El més important és que els nens van gaudir molt tant de l’estança com del campionat, van agafar molta experiència i ja tenen ganes de tornar el pròxim any.

Classificació final