En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA CIF: : G08536559

Direcció: RAMBLA PRINCIPAL 52- 08800 – : VILANOVA I LA GELTRU- BARCELONA

Telèfon: 938938871 E-mail: info@granpenya.cat

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.

Inscrita al registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

L’objectiu de la web és informar els socis i la ciutadania de les activitats de l’Associació la Gran Penya.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: granpenya.cat

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.