Durant els dissabtes 28 de gener i 4 i 11 de febrer, s’ha disputat la fase prèvia d’edats del Garraf-Penedès a Sitges amb la participació de 7 jugadors de La Gran Penya.

El torneig va consistir en un suís a 6 rondes dividit per categories de sub8 fins a sub20 amb un ritme de joc de 45m + 30s per jugada.

Enguany hem tingut una baixada important de participants degut a que els més grans no hi han participat i a que en les categories sub12 i sub14 hem tingut una escampada de jugadors per la pandèmia. Tot i aixó, els que van participar van quedar tots entre els primers classificats.

sub16 Oriol Lacasa tot i l’ensopegada a la primera ronda, va fer valer la seva condició de favorit i va quedar campió un any més, classificant-se per la final de Catalunya de Setmana Santa. El subcampionat va ser per Cesc Carnicer amb un joc sòlid.

sub10 Lluc Guiu va quedar subcampió després d’empatar a punts amb la campiona Silvia Serradell (tots dos van guanyar totes les partides i van firmar un empat entre ells) però el desempat va afavorir a la vilafranquina. Igualment el Lluc queda classificat per la final de Catalunya.

Classificació sub10

Classificació sub12

Classificació sub16