El passat dissabte 1 de juny va finalitzar el Calculin blau, una de les 4 fases prèvies junt amb els calculins groc, verd i orange (França), d’aquest torneig que organitza el club de Llinars. Enguany Sitges va ser la seu del grup blau.

El torneig consistia en un suís a 7 rondes que es van disputar en 4 dissabtes amb un ritme de temps de 30m + 30s i on jugaven tots els jugadors sub8, sub10 i sub12 barrejats. Els 4 primers de cada categoria passarien a la final, el calculin d’Or, que es disputa el 15 i 16 de juny a Llinars.

Bon torneig d’Oriol Lacasa que es va classificar sense problemes com a 3º sub12 i va finalitzar en 4º posició de la general. Per la seva banda Guillem Alsina va fer un gran torneig jugant sempre per la part alta i finalitzant 1º sub8 i 12º de la general.
La resta de participants de La Gran Penya no van poder lluitar per classificar-se, finalitzant en Biel Alsina 15º amb 4,5 punts, el Pol Aviles 27º amb 3,5 punts i el Raul de la Rosa 48º amb 2 punts (retirat a mig torneig)

Classificació