El passat 4 de desembre és va celebrar en el marc del Llobregat Open Chess, un torneig infantil de ràpides a 10m a 7 rondes on van participar 3 dels nostres joves jugadors amb un paper destacat.

L’Oriol Lacasa va finalitzar amb 6 punts de 7 i va acabar en  posició empatat a punts amb el . Un pacte de taules sense jugar en la primera taula i la mala sort de sortir l’únic dels tres desempats en que perdia, el van deixar fora del podi.

Per la seva banda en Lluc Guiu va acabar amb 5 punts de 7 finalitzant com a campió sub8 i 12º de la general després de derrotar en la darrera ronda al seu “archienemigo” Luka Escobar. Abans de l’última ronda Lluc anava líder de sub8 mentre el Luka anava segon i per tant es tractava d’una partida decisiva on el jove penyenc va guanyar còmodament al seu principal rival a nivell Català de la categoria sub8 i que ja s’han enfrontat diverses vegades.

Molt bona actuació també del sub14 Marc Alsina que va acabar amb 5 punts de 7 i 25º de la general. Va fer un torneig molt seriós amb bones partides tot i no tenir l’oportunitat de jugar gaires partides i estar poc rodat.

Classificació