Aquest 10 i 11 de juny s’ha celebrat a Llinars del Vallès la gran final del circuit Calculin, el Calculin d’Or, un cop van finalitzar els grups blau, verd i groc.

El torneig va consistir en un suís a 5 rondes dividit en quatre categories, sub8sub10sub12 i off, on si havien classificat els 4 millors de cada prèvia. El ritme de joc va ser de 30m+30s. Enguany el nivell ha estat molt alt, tenint diversos dels millors jugadors catalans participant en la final.

L’Oriol Herrando, que va quedar campió sub12 (i de la general) del grup Blau organitzat a La Gran Penya, partia com a  2 del rànquing en aquesta final d’Or. Va tenir una actuació correcta amb 3’5 punts de 5 finalitzant  empatat amb el segon, tenint mala sort en els desempats que per una carambola el van deixar fora del podi tot i ser l’únic en puntuar amb el campió.

Per la seva banda el Lluc Guiu partia com a nº1 del rànquing en la final sub10, en la qual va imposar-se amb autoritat, quedant campió amb 4’5 punts de 5 després que el passat any fos subcampió a sub8.

Enhorabona als dos i a continuar millorant!!

Classificació sub12

Classificació sub10