De l’1 al 6 de juliol s’ha celebrat a Salobreña (Andalusia), i ja van 13 anys, el Campionat d’Espanya Sub10 amb un total de 146 jugadors. El torneig va consistir en un suís a 9 rondes amb un ritme de joc de 90m+30s.

La representació penyenca en aquesta categoria (a sub14 i sub18 tindrem a Marti Marin i Oriol Lacasa) ha anat a càrrec de Lluc Guiu, que formava part de la delegació catalana composta per 21 esportistes. El va acompanyar el nostre entrenador Ivan Marina, que anava en qualitat de delegat de la Federació Catalana.

En Lluc partia com un dels 3 millors catalans, amb el rànquing 19º de la general i aspirava a quedar entre els 10-15 millors. Malauradament, no va tenir un bon torneig i va estar lluny de desplegar el seu nivell de joc habitual.

Tot i això, va aconseguir 5,5 punts i finalitzar en 37º posició, el que dona una idea del seu nivell de joc si aconsegueix això sense estar massa fi. Cal destacar que tot i la seva baixa forma, va lluitar les partides fins al final, essent un dels darrers catalans en acabar cada ronda i tancant la sala en més d’una ocasió.

Una nova experiència, d’on s’ha emportat nous amics, i que segur el farà créixer com escaquista.

Classificació