Aquest dissabte 25 de juny la secció d’escacs ha finalitzat la temporada de classes amb un torneig entre els seus alumnes. La competició ha consistit en un suís dividit en dos grups per nivells i amb un ritme de 8m+3s

En el grup A semblava clar que el triomf seria per un dels dos grans favorits, Cesc Carnicer i Jordi Vall, que finalment s’ha endut el primer. L’emoció estava en veure qui s’emportaria la tercera plaça, que se l’han disputat les dues joves promeses del club, en Lluc Guiu i l’Oriol Herrando. Finalment, en Lluc ha pujat al podi per millor desempat.

En el grup B la cosa a priori estava més oberta, amb diversos candidats al podi. La sorpresa l’ha donat el més petit del torneig, Matias Sticca, de només 6 anys i que fa només 2 mesos que fa classes, i que ha guanyat totes les partides, demostrant que pot ser la pròxima jove promesa que s’uneixi a l’Oriol Herrando i en Lluc Guiu. En segona posició ha quedat en Nil Archilla que només ha perdut amb el campió i la tercera plaça per millor desempat ha anat a parar per en Jose Manuel Lepe.

Tanquem una bona temporada pel que fa a resultats, ara toca descansar i preparar la pròxima!!