El passat dissabte 1 d’octubre es va celebrar la I Minicopa de Barcelona (Campionat per equips d’edats de la província) a la sala Pal·ladius de Pallejà amb un total de 61 equips i prop de 250 jugadors. El torneig va consistir en un sistema suís a 7 rondes amb puntuació olímpica, dividit per categories i amb un ritme de joc de 15m+3s.

La Gran Penya va presentar un total de 5 equips, 3 complets i 2 mixtes i un total de 14 jugadors de la pedrera. L’equip sub20 el van formar Adria Ruiz, Abel de Santiago, Artur Orts. L’equip sub16 el van formar Oriol Lacasa, Cesc Carnicer, Jordi Vall i Victor Garcia. L’equip sub14 i va jugar Marc Alsina. L’equip sub12 el van formar Oriol Herrando, Eric Escofet, Marius Rodriguez. L’equip sub8 el van formar Lluc Guiu, Nil Archilla, Queralt Herrando.

Els més petits del club van aconseguir bons resultats, tant en equuip com individual. L’equip sub20 va aconseguir la  posició amb una actuació estel·lar d’Abel de Santiago amb 6 punts de 6. També va ser bona l’actuació de l’equip sub8 que va finalitzar en  posició amb gran actuació de la Queralt Herrando amb 5 de 7 punts. Més discretes van ser les actuacions dels equips sub16sub14 i sub12. Destacar també l’actuació d’oriol Herrando amb 5 punts de 7 tot i jugar a la categoria sub12 de segon tauler essent sub10.

Bon torneig pels interessos de La Gran Penya on els nostres han escalfat motors de cara a la final de Catalunya de finals de mes a Lloret i amb l’objectiu d’aconseguir el podi que se’ns va escapar el passat any.

Classificació equip sub20

Classificació equip sub16

Classificació equip sub14

Classificació equip sub12

Classificació equip sub8