El passat 24 d’abril es va disputar la Copa Catalana fase Barcelona (Campionat de Catalunya per equips de semi-ràpides) a la Pista coberta d’atletisme de Sabadell. El campionat va consistir en un suís a 9 rondes amb equips formats per 4 jugadors i amb un ritme de 12m+5s.
La Gran Penya tenia previst presentar 3 equips, però malauradament per malaltia de darrera hora del delegat de la secció, que també era el director del torneig, finalment l’equip dels nens no va jugar.

Bon paper de l’equip B format per Josep Rius, Adria Ruiz, Jordi Luque i Sergi Lopez, que van estar tot el torneig en zona de podi de la seva categoria ( provincial) però que un 3-1 en contra la penúltima ronda els va allunyar del podi. Només un resultat contundent a la darrera ronda els hauria situat en  posició però finalment amb una victòria per la mínima només van aconseguir quedar .

Per la seva part l’equip C format per David Lopez, Daniel SanchezCarlos Vazquez i Didac Segador, van lluitar també sempre pel podi. A la darrera ronda es trobaven en la mateixa situació que els seus companys del B però en aquest cas si van aconseguir una victòria contundent per 3-1 que els va deixar en  plaça de  provincial quedant classificats per la final de Catalunya.

Classificació final

Resultats equip B

Resultats equip C