El 15 de gener es va celebrar a Hospitalet de Llobregat la Copa Catalana fase Barcelona (Campionat de Catalunya per equips de semi-ràpides) a les instal·lacions de l’escola Xaloc.
El torneig va consistir en un suís a 9 rondes amb un ritme de temps de 15m+5s amb un total de 148 equips (de 4 jugadors) i que va reunir a 823 jugadors de tota la província.

Enguany la secció d’escacs va presentar el que ha estat la seva màxima participació amb la inscripció de 4 equips, l’A, B, D i E i 18 jugadors.

L’equip A, capitanejat pel MI Josep Lacasa que va fer 6 punts de 8, va quedar en una correcta posició, finalitzant en 18º lloc. Destacar també el bon paper d’Adria Ruiz amb 6 punts de 9 i d’Ivan Marina amb 4 punts de 7.

Per la seva banda l’equip B, format pels sub16 i sub20 del club, va fer una actuació molt bona quedant campions de primera provincial amb molta diferencia i finalitzant en 30º posició.

L’equip D capitanejat pel recent fitxatge Jevgenijs Spruzs que va fer 6,5 punts de 9, també va tenir una bona actuació finalitzant en 109º posició quan partien els 131 del rànquing.

Bona actuació també de l’equip E format pels jugadors sub12 i que va acabar en 121º posició millorant en 11 llocs el seu rànquing inicial. Espectacular l’actuació d’Oriol Herrando amb 6 punts de 9 i bones actuacions també de Lluc Guiu i Guillem Alsina amb 3 punts i Queralt Herrando amb 2,5 punts.

Classificació

Resultats equip A

Resultats equip B

Resultats equip D

Resultats equip E