Els dissabtes 5,12 i 19 de febrer es va disputar a Sitges la fase territorial d’edats que classifica per a la final de Catalunya. Tot i la situació sanitària, el torneig va ser un èxit de participació arribant als 85 participants, dividits en les categories sub8sub10sub12sub14sub16sub18/20.

El torneig va consistir en un suís a 6 rondes amb un ritme de temps de 45m +30s en el que hi van participar 13 jugadors de la secció d’escacs.

A la categoria sub8 Queralt Herrando va finalitzar en  posició i va quedar com a campiona femenina. A la categoria sub10, el seu germà, Oriol Herrando va aconseguir la  posició tot i haver ensopegat en la segona ronda. A la categoria sub16 Oriol Lacasa va quedar campió després de derrotar al favorit i  1 del rànquing, el sitgetà Leo Gardner. Per la seva banda Jordi Vall després d’una remuntada va aconseguir fer-se amb la  posició per davant del  classificat, el Cesc Carnicer que també va fer un bon torneig. A la categoria sub18/20 va guanyar l’Abel de Santiago, no sense dificultats i Adria Ruiz va finalitzar en  posició tot i no haver pogut jugar les rondes 3 i 4.

Bon paper també de la resta de jugadors, Roc Perez, Lluc Guiu i Biel Miro a sub8 en la seva primera competició oficial. Més dur va ser pels sub12 Guillem Alsina i Eric Escofet que estrenaven categoria, i bona  posició pel “veterà” Víctor Garcia tot i no haver pogut jugar les rondes 3 i 4.

Classificacions

sub8

sub10

sub12

sub14

sub16

sub18/20