El passat diumenge 21 de maig es va disputar la final de Catalunya de la Lliga sub12 a Girona amb els 8 millors equips del país, classificats prèviament en les seves respectives lligues provincials.

Els equips els formaven 4 jugadors i el ritme de joc era de 40m +30s. El format era “eliminatori” i els 4 equips que guanyaven la primera ronda jugaven a posteriori per quedar de les posicions de l’1 a la 4, mentre els 4 perdedors lluitaven per les posicions de la 5 a la 8, havent de jugat tots els equips un total de 3 enfrontaments.

L’equip de la secció el van formar:

Oriol Herrando sub12
Lluc Guiu sub10
Guillem Alsina sub12
Marius Rodriguez sub12

No vam tenir massa sort en els emparellaments, havent de jugar en primera ronda contra el millor equip per rànquing, l’Amposta, que ens va guanyar per 4-0, un resultat molt enganyós, ja que tal com van anar les partides el normal era haver quedat empatats a 2, tot i que tampoc ens hauria servit per passar a les semifinals, ja que perdíem per desempat.

En la segona ronda ens van tocar els nostres amics de Vilafranca, els quals vam guanyar amb comoditat per 3’5 a 0’5, tot i que tenien alguna baixa en l’equip titular.

Tampoc vam tenir sort en la tercera ronda on ens va tocar un altre dels favorits, el Peona i Peó, que sorprenentment va ser eliminat en primera ronda per un empat a 2 amb el Palau Ausit (equip revelació) i quedant eliminat per pitjor desempat. Un matx igualat que podria haver acabat en empat però un error en el 4t tauler ens va deixar amb un resultat de 2’5 a 1’5.

Arribar a aquesta final per primer cop ja ha estat un èxit i una bona experiència pels més menuts del club i si a sobre no quedem en darrera posició i tots els jugadors han guanyat alguna partida, ens donem per satisfets. L’any vinent segur que intentarem tornar a ser-hi.

Resultats