L’open de les terres tarragonines s’ha disputat de l’1 al 9 de juliol en un format suís a 9 rondes i amb un control de temps de 90 minuts + 30 segons per jugador.

El nostre Nº1, després de les vuit primeres rondes acumulava un total de 6 victòries i 2 taules. Cosa que va permetre signar unes taules a l’última ronda amb certa seguretat d’aconseguir el primer lloc del torneig.

També van participar-hi dos dels nostres joves.

En primera instància destacar l’actuació de l’Oriol Lacasa que va signar un total de 4 victòries, unes taules i 4 derrotes pujant un total de 40 punts d’elo. Com anècdota a la primera ronda es van enfrontar els dos Lacasa, pare i fill, amb victòria del més experimentat.
Estem ben segurs que a causa del progrés que està demostrant el jugador del nostre planter aquest duel es donarà en repetides ocasions.

D’altra banda l’altre jove va ser en Cesc Carnicer que va fer un torneig més discret encara fent els mateixos punts que el seu company. A l’última ronda havia de defensar un final de taules contra un rival més fort que desafortunadament no va poder aguantar i el desempat no el va afavorir per emportar-se el premi de tram d’elo.

Classificació final