Del 14 al 21 de maig s’ha celebrat a Malgrat de Mar el 37º Campionat de Catalunya de veterans. En el torneig hi van participar 45 jugadors i va consistir en un suís a 8 rondes amb un ritme d’1:30 + 30s per jugada.

Fins a 5 jugadors de la secció (tots del primer equip) van jugar enguany, convertint-la així amb la participació més nombrosa del nostre club fins al moment i possiblement la més nombrosa que mai hagi tingut cap altre club.

L’èxit ha estat rotund:

Josep Lacasa es corona Campió de Catalunya de veterans de +50 obtenint així el seu segon títol Català després de ser campió absolut de Catalunya el 2006.

Joaquim Noria subcampió en el grup de +65 i retorna a un podi Català després que el 1985 es proclamés campió absolut de Catalunya.

Carmelo Fernandez retorna al podi que ja va aconseguir el 2018 amb la  plaça del grup de +65.
Per si no fos prou La Gran Penya també queda Campiona de Catalunya per equips de veterans gràcies al tàndem Lacasa-Noria, que van obtenir 11 punts entre els dos, un més que els seus perseguidors.

Per la seva part actuació correcta de Joan Coll i una mica més discreta la de Guillem Buxadé. 2 jugadors que no han tingut el seu millor torneig però que cal recordar que Buxadé ha estat Campió de Catalunya absolut i de veterans i Coll  dos cops al campionat d’Espanya de veterans.

Aquesta nova actuació ens certifica com el club amb més nivell de veterans de Catalunya amb 3 títols obtinguts per Rossend Planas, Guillem Buxadé i ara Josep Lacasa.

Classificació