El passat 23 de desembre vam tornar a anar al torneig infantil d’escacs organitzat pel club de Cornellà que enguany recaptava aliments pels més necessitats. El torneig va consistir en un suís dividit en 2 grups, un d’adults on el “presi” engripat va fer el paquet i per tant farem veure que no va existir i un grup sub14 on es van jugar 7 rondes a un ritme de 10m+5s.

L’actuació dels més menuts de la secció va ser molt bona i tots van acabar amb més de 4 punts. L’Oriol Lacasa va quedar subcampió amb 5,5 punts, Cesc Carnicer 6º amb 5 punts, Biel Alsina 8º amb 5 punts, Jordi Orts 10º amb 4,5 punts, Pol Aviles 12º amb 4,5 punts, Artur Orts 14º amb 4 punts i Raul de la Rosa 20º amb 4 punts d’un total de 47 nens. Enhorabona a tots i a seguir millorant!!


Com ja és tradicional després vam anar a dinar al McDonald’s i a veure als cinemes splau una pel·lícula, com enguany no feien cap de Star Wars vam veure una de spiderman… en la qual el que escriu aquestes línies va acabar fent una bacaineta de 30 minutets.

Classificació