De l’1 al 3 de setembre s’ha celebrat el tradicional Open d’escacs base del Guinardó sub18 organitzat pel club Peona i Peó. El torneig ha consistit en un suís dividit en dos grups, el grup A per +1700 i el grup B per -1700. Es jugaven dues partides diàries amb un ritme de 40m+30s. Enguany s’ha tornat a superar el record d’inscrits amb un total de 72 jugadors.

Com portem fent des del 2017, la secció d’escacs ha desplaçat fins al barri barceloní una delegació de 4 canterans.

Al grup A han participat el sub12 Oriol Herrando i el sub10 Lluc Guiu. S’ha de dir que tots dos podien haver jugat per ELO al grup B essent l’1 i el 2 del rànquing i clars favorits a fer podi però van decidir com uns valents anar a jugar amb jugadors més grans i molt més forts per poder seguir amb la seva progressió.

La cosa va sortir força bé, l’Oriol va acabar amb 2’5 de 6 amb un petit increment de 3 punts d’ELO, suficient per superar la barrera dels 1700 de nou. Per la seva banda gran torneig del Lluc, que va acabar amb 3 de 6 i amb un increment de 41 punts d’ELO, el que el torna a situar per sobre dels 1700 i en el top 5 dels millors sub10 de Catalunya.

Al grup B grandíssim torneig de Queralt Herrando que va acabar amb 4 de 6, millor jugadora sub10 i amb un increment d’ELO de 86 punts!! Per la seva banda discret torneig de Guillem Alsina que ha notat la seva inactivitat els darrers 2 mesos i ha finalitzat amb 3 de 6. La mala sort va fer que a la darrera ronda, on d’haver guanyat hauria pujat una mica d’ELO, la seva rival fos la seva companya de club.

Un bon torneig per recuperar el ritme després de vacances i anar agafant rodatge per al Campionat de Catalunya per equips d’edats de l’octubre.

Classificació grup A

Classificació grup B