Enguany la fase territorial del Garraf-Alt Penedes s’ha organitzat a la nostra entitat durant els dissabtes 26 de gener, 2 i 9 de febrer. El torneig, classificatori per a la final Individual d’edats de Catalunya va consistir en un suís a 6 rondes amb un ritme de temps de 45m+30s on els jugadors estaven dividits en 6 categories, sub8, sub10, sub12, sub14, sub16 i sub18. La participació va ser la més alta de les 4 edicions que fa que s’organitza amb un total de 89 jugadors, dels quals 20 eren de la secció d’escacs.

Bons resultats de la pedrera que van aconseguir entrar en podi en diverses categories i amb 2 classificats per a la final de les 8 places en les quals participàvem. Llàstima que no es va poder aconseguir la victòria a sub16, a priori la més clara amb Adria Ruiz com a 1 del rànquing destacat però que no va tenir el seu millor torneig. Sí que ho van poder fer Oriol Lacasa a sub12 amb uns impressionats 5,5 de 6 tot i que era l’11 del rànquing i el Guillem Alsina que va guanyar amb contundència a sub8 amb 6 de 6 i que segueix els passos del seu germà gran.

Podis

Sub16
Adria Ruiz 2º classificat
Abel de Santiago 3º classificat

sub12
Oriol Lacasa 1º classificat

sub8
Guillem Alsina 1º classificat

Altres actuacions destacades van ser la d’Eric Garcia a sub10 que essent de primer any i amb una ronda de menys va quedar 4º. També bona actuació de Gaugeric Marin a sub10 en la seva primera participació quedant 8º. Al sub14 destacar el bon paper d’Aina Garcia que va finalitzar 5º i es va emportar el premi a la millor femenina.
Enhorabona tots els participants i a seguir millorant per l’any vinent.

Classificacions/resultats totes les categories