En dates diferents de les tradicionals, el passat cap de setmana es va organitzar el IV Open Ciutat de Vilanova patrocinat per l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú, després de 2 anys de no celebrar-se a causa de la pandèmia.

El torneig va consistir en un suís a 9 rondes amb un ritme de temps de 3+2 i on van participar 61 jugadors. Cal destacar que el nº1 del rànquing amb 2616 ELO, va ser el Gran Mestre ucraïnès Yuri Drozdovskij, un jugador top mundial, que es converteix així en el jugador més fort en jugar un torneig a la nostra ciutat.

Després de 9 intenses rondes el Gran Mestre peruà Miguel Muñoz, especialista en ritmes ràpids, va guanyar el torneig amb uns impressionats 9 de 9 i essent el quart torneig que guanya a Vilanova. El van acompanyar en el podi el Gran Mestre ucraïnès Yuri Drozdovskij amb 8 de 9 (només va perdre amb Muñoz), i el Mestre Internacional Gerard Ayats amb 6,5 de 9.

El millor jugador de La Gran Penya va ser el Mestre Fide Antoni Fernandez Cazorla que va finalitzar en  posició amb 6 de 9 punts. Destacar les actuacions dels jugadors de la pedrera com el sub16 Oriol Lacasa amb 5 punts i el sub8 Lluc Guiu amb 3 punts.

Classificació

Patrocina