El dia 30 de setembre es va jugar la segona edició de la Minicopa a la província de Barcelona. Per segon any consecutiu s’ha jugat a Pallejà, a la gran sala Pal·ladius on sempre és agradable jugar.

El torneig ha consistit en un suís a set rondes dividit per categories. On aquest any teníem un equip jugant a la categoria sub-12 i un altre a la categoria sub-18/20.

En el sub-12 podem trobar l’equip format per: Oriol Herrando , Lluc Guiu, Pedro Nuño, Queralt Herrando i Eric Garrido.

D’altra banda, a l’equip sub-18/20 trobarem a: Adria Ruiz, Oriol Lacasa i en Cesc Carnicer.

Podem dir que tots dos equips van fer un bon torneig, ja que l’equip dels més menuts va assolir la tercera posició on hem de felicitar a tots els integrants del grup, ja que van tenir molt bons resultats, això es va traduir en el fet que, si bé és cert que van quedar iguals amb els quarts, el desempat es va decantar per l’equip Penyenc proporcionant-los el bronze.

A la categoria dels grans hem de celebrar que, per segon any consecutiu, van assolir la tercera posició amb una gran actuació de l’Oriol Lacasa aconseguint 5,5 dels 7 punts possibles.

Estem totalment convençuts que els nostres jugadors estan preparats per d’aqui dues setmanes mal comptades jugar el Campionat de Catalunya per Equips d’Edats.