Del 18 al 27 d’agost s’ha celebrat l’Open Internacional de Sants, el segon torneig d’Europa quant a participació. Jugadors de tot el món dividits en 3 grups amb un ritme de joc de 90 minuts amb 30 segons d’increment per jugada i en arribar a la jugada quaranta sumen 30 minuts més.

David, participant en el grup c, amb 9 victòries de 10 partides va quedar empatat amb el segon amb la peculiaritat que en aquest Open la primera posició del grup B i C es desempata a dues partides ràpides de 5 minuts més 3 segons on va haver-hi una victòria per cada bàndol i això ens va portar a l’armageddon on David amb peces blanques tenia un minut més (6 Min contra 5 Min a finish) que el seu rival però estava obligat a guanyar.
En una partida apassionant, el nostre jugador va sofrir una caiguda de bandera i el seu rival, Miguel Armengol, va guanyar quan li quedava un segon al rellotge.

Tot i tenir la primera posició a tocar, felicitem el nostre jugador David López.

A banda d’aquest bon resultat vam tenir bones actuacions per part d’altres companys com per exemple:

Al grup A, Laurence Webb amb 6 punts de 10 possibles finalitzant en 61ª posició.
Actuació més discreta de Josep Rius amb 3 punts de 10.

Oriol Lacasa,  a l’edició anterior del torneig participant en el grup C, però aquest any al B finalitza en 13ª posició amb uns meritoris 7 punts de 10.

Sergio López finalitza en 40ª posició amb 5’5 punts de 10 possibles, s’ha de dir que va començar molt fort i fins a la 6ª ronda semblava que podria quedar entre els 5 primers, però un final de torneig discret va llençar totes les opcions de premi per terra.

Daniel Sánchez amb 4’5 punts de 10 finalitza en 80ª posició i amb ganes de descansar unes setmanes dels escacs després de jugar +20 partides en trenta dies.

Al grup C, a part de la grandíssima actuació d’en David, tenim els 6 punts de 10 possibles d’en Carlos Vázquez finalitzant en 26a posició.

Per finalitzar hem de destacar que el club va guanyar el premi de subcampió per equips, és a dir, som el segon club que més punts va fer a l’open de Sants per darrere del nombrós Tres Peons.

Com anècdota volem dir que el nostre jove Abel De Santiago s’ha estrenat com a retransmissor a l’open de Sants amb ni més ni menys que 26 taulells.

Enhorabona a tots els participants de la secció!

Orgull de club, visca la Gran Penya!!

Classificació final Grup A 

Classificació final Grup B 

Classificació final Grup C