De l’1 al 3 de novembre es va celebrar el Campionat de Catalunya per equips d’edats a la localitat de Lloret de Mar en l’Hotel Evenia Olympic resort amb la participació de 2 equips de La Gran Penya i 2 equips mixtes amb altres clubs. El Campionat es va dividir en 6 categories, sub8sub10sub12sub14sub16 i sub18 i va consistir en un suís a 6 rondes amb un ritme de temps de 45m+30s.

La Gran Penya va participar en la categoria sub12 amb 2 equips complets de 4 jugadors cada un, a la categoria sub8 on els equips eren de 3 jugadors va participar amb 1 jugador i a la categoria sub16 on els equips eren de 4 jugadors van participar 2 jugadors penyencs.

La frase que pot resumir el torneig és: el que va poder ser i no va ser. Moltes opcions a premis en la darrera ronda però que finalment no es van poder concretar. Així i tot bons resultats en general dels menuts de La Gran Penya.

Categoria sub16: En aquesta categoria en no poder formar equip propi a causa d’algunes baixes, vam presentar un mixte format per Adria Ruiz i Abel de Santiago + Alba de Lomas de l’Argentona i Amadeu Moya de Sitges (suplent Judit Gomez de l’Argentona). A l’Última ronda jugant a la primera taula i posicionats en la classificació com a , ens va tocar contra els líders, el potent mixte Montorners-Granollers, matx a priori molt complicat ja que ens superaven en ELO. Els vam plantar cara i fins i tot teníem el matx guanyat, el que ens hauria atorgat el campionat o el subcampionat. Malauradament vam perdre una partida molt guanyada i vam caure derrotats per 2,5 a 1,5, relegant-nos així a la  plaça, la qual era de la que partíem en el rànquing inicial. Destacar el bon paper d’Abel de Santiago en finalitzar com a  millor tercer tauler de la categoria.

Categoria sub12: Última ronda, l’equip A jugant a la taula 4 i classificats en  posició quan partíem de la 16º ja era un indicador que els nostres ho estaven fent molt bé. Amb opcions a podi i amb Biel Alsina situat com a líder al millor tercer tauler després d’haver-lo guanyat el passat any a sub10 i Victor Garcia situat en quarta posició al millor quart tauler amb opcions de guanyar la medalla d’or. Per desgràcia ens va tocar un rival molt dur, el Peona i Peó,  del rànquing, que ens va guanyar per 3-1 i que ens va “enfonsar” fins a la 13º posició.
No va ser un mal resultat tot i que podia haver acabat millor, vam millorar 3 posicions del rànquing inicial, el Biel va acabar com el  millor tercer tauler en el seu primer any com a sub12 i el Victor Garcia també en el seu primer any com a sub12 va acabar el  millor quart tauler. Bon torneig de Cesc Carnicer i Oriol Lacasa en els sempre durs i complicats primers i segons taulers.
Per la seva banda l’equip B format per Pol Aviles, Raul de la Rosa, Max Garcia i Eric Garcia van acabar en 27º posició, la mateixa que tenien en el rànquing inicial i és van poder foguejar contra els millors jugadors de Catalunya i anar agafant experiència. Destacar a Eric Garcia com a pitxitxi de l’equip tot i ser sub10 amb 3 punts de 5.

Categoria sub8: En aquesta categoria el Guillem Alsina va formar equip junt amb els jugadors del Sitges ja que no vam poder fer equip propi. A l’última ronda estàvem a taula 4 i amb clares opcions de podi i amb Guillem Alsina també amb opcions d’aconseguir medalla al millor primer tauler. Per desgràcia vam caure per 1-2 contra el Gerunda, acabant en  posició i amb Guillem Alsina com a  millor primer tauler amb 4 punts de 6 en la seva primera participació en aquest campionat.

En resum, uns bons resultats tant en equips com individuals que demostren que cada vegada anem a més, una pena no haver aconseguit cap podi de tots als que optàvem però els nens van millorant i s’ho van passar genial i això és el més important.

Propera cita Campionat d’Espanya per equips sub12 a Benidorm del 5 al 8 de desembre.

Classificació sub16

Classificació sub12

Classificació sub8