Del 13 al 18 d’abril es va celebrar a la localitat de Vila-seca en el ja habitual hotel Palace Pineda el Campionat de Catalunya d’edats Individual on la secció d’escacs va organitzar una expedició amb 6 alumnes, dos d’ells classificats en guanyar les fases prèvies.

En les categories dels petits van participar 4 alumnes amb bons resultats.

sub8 el Guillem Alsina en la seva segona participació en un torneig oficial després de jugar la fase prèvia on va quedar campió amb 6 de 6, va finalitzar amb un total de 5 punts de 8, classificant-se 16º de Catalunya empatat amb l’11 i amb un increment d’ELO de 28 punts.

sub12 van participar 3 dels nostres alumnes, Cesc Carnicer va fer un gran torneig finalitzant amb 5 punts de 9 i empatant la primera ronda contra el  del rànquing i va acabar amb un increment d’ELO de 96 punts. Per la seva banda Oriol Lacasa va estar una mica irregular per temes extraesportius i no va poder jugar al nivell que va demostrar a la fase prèvia on va quedar campió, tot i això va acabar amb 4,5 punts de 9 amb un increment d’ELO de 19 punts. Bon torneig de Biel Alsina, que és sub12 de primer any, finalitzant amb 4,5 punts de 9 jugant sempre amb rivals superiors i que va acabar amb un increment de 62 punts d’ELO.

No tanta sort van tenir els nostres representants a sub16. Un sòlid Abel de Santiago amb 5 empats, se li va escapar acabar en una bona classificació en l’última ronda. Per la seva part, Adria Ruiz que no estava massa bé de salut, va començar amb derrota, va poder recuperar-se amb 2 victòries però a causa de la febre va haver de perdre la 4 ronda per incompareixença. Després de guanyar la ronda 5 en 12 minuts i quan semblava que es podria recuperar, finalment va haver d’abandonar el torneig.

Ara tocar fer una valoració i a seguir millorant pel pròxim any!! El que estar clar és que els nens s’ho van passar genial i això és el més important.

Resultats:

Adria Ruiz

Abel de Santiago

Cesc Carnicer

Oriol Lacasa

Biel Alsina

Guillem Alsina