Entre el 14 de setembre i el 16 de novembre es va organitzar el XXXVII Open de Martorell, un dels campionats més antics de Catalunya en l’actualitat. El torneig va consistir en un suís de 9 rondes dividit en 3 grups i amb un ritme de joc d’1:30h + 30s.

En el grup A bona actuació d’Adria Ruiz (que el passat any va guanyar el grup B) on ha finalitzat en 15º posició i ha estat el millor sub16 i el tercer millor sub1900 fide. Adria ha fet un bon torneig després d’obtenir grans resultats contra varis titulats, empatant contra un Mestre Fide i tres Mestres Catalans. Per la seva banda, discreta actuació de Sergi Lopez mentre que Joaquim Noria i Jordi Luque van haver de retirar-se.

Al grup B també bona actuació d’Abel de Santiago en finalitzar en  posició amb 5,5 punts essent el segon sub1900. Abel està en un gran estat de forma últimament i es nota que ha millorat el darrer any. Va guanyar el grup B del Foment i va tenir una bona actuació al Campionat per equips d’edats a Lloret. Durant tot el torneig va estar a la part alta de la classificació i lluitant sempre en els taulers capdavanters.

Al grup C també destacada actuació de Carlos Vazquez en finalitzar en  posició i millor sub1700 amb 6,5 punts. Carlos, que havia patit en els últims campionats una mala ratxa que semblava no acabar mai, per fi retorna al seu nivell habitual, en el moment perfecte per encara una bona lliga 2020 a punt de començar.

Enhorabona a tots!!

Classificació grup A

Classificació grup B

Classificació grup C