Dissabte 22 de juny va finalitzar el XXI Obert d’escacs del Foment Martinenc, torneig que consistia en un obert de 3 grups i que es va disputar durant 9 dissabtes a la tarda.

Espectacular el sub16 Abel de Santiago que es va imposar brillantment en el grup B en una última jornada d’infart on va guanyar al líder fins aquell moment. Abel estava fent un torneig correcte fins a la jornada 5 però va apretar en la recta final i va aconseguir guanyar les 4 últimes partides, aconseguint així el campionat amb 7 punts de 9. De ben segur que aviat el veurem en el primer equip del club.

Per la seva banda el sub16 Adria Ruiz va tenir una bona actuació en el grup A, on va acabar amb 4 punts que van saber a poc ja que les que va perdre van ser per culpa dels seus problemes de temps, fins i tot a la darrera ronda va haver d’inclinar el rei tot i que tenia peça de més. La seva partida amb Daniel Riu va obtenir el premi de Bellesa del grup A. En el grup C Carlos Vazquez no va estar molt encertat i segueix sense sortir de la mala ratxa que va començar en la lliga, acabant amb la meitat dels punts.

Resultats Abel de Santiago

Resultats Adria Ruiz

Resultats Carlos Vazquez