Un cop passat l’equador de la lliga, els equips de La Gran Penya estan en una situació immillorable per quedar campions i aconseguir l’ascens en totes les categories.

L’equip A tot i les nombroses baixes que presenta aquest any a causa de la pandèmia, només ha cedit un empat i se situa líder de la  Divisió perseguit pel Vilafranca amb el qual sembla que el seu enfrontament a la penúltima jornada serà decisiu per a decidir el campió.

Per altra banda l’equip B també va líder a segona provincial havent guanyat tots els enfrontaments i sembla molt difícil que jugant amb els rivals que li resten, no aconsegueixi guanyar la lliga i obtenir l’ascens.

Tampoc ho tenen gens malament els equips C i D que van segons a molt poca distància dels líders a tercera provincial i de ben segur lluitaran fins al final per a quedar campions.

Mentrestant els més petits del club, l’equip sub12, van en una còmoda  posició amb aspiracions de fer podi, tot i que de moment en cap ronda s’ha aconseguit alinear a tot l’equip titular, d’altra manera estarien lluitant per aconseguir la victòria.

Més informació a https://www.granpenya.cat/lliga-descacs-2022/