Del 27 març a l’1 d’abril s’ha celebrat el Campionat de Catalunya individual d’edats de sub8 a sub20 a la localitat de Salou a l’hotel Salou Park Resort, torneig que aquest 2021 ha tornat a la seva data habitual per setmana santa, a diferència del 2020 que es va fer al setembre a causa del covid19. Enguany hi han participat 8 joves de la secció d’escacs en diferents categories amb el patrocini de l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Societat Cultural La Gran Penya.

Organitzativament el torneig va anar molt bé, amb unes mesures de seguretat que es van complir a la perfecció i que van evitar qualsevol mena d’incidència. L’hotel ha estat el mateix de l’edició anterior, el Salou Park Resort, un hotel amb bones instal·lacions i on cal destacar la qualitat del bufet. La participació s’ha incrementat respecte a l’any 2020 (240) i s’ha arribat a uns 400 jugadors, tot i que segueix estant lluny dels 550 que solen ser habituals en una situació de normalitat.

Esportivament als nostres joves no els va anar massa bé en general i alguns van estar molt per sota del seu nivell. Sembla que a diferència del Catalunya d’edats per equips, aquestes dues darreres edicions de l’individual se’ls hi ha ennuegat una mica als nostres joves. El que és segur és que s’han divertit molt i ajuda a crear vincles d’amistat entre ells, com per exemple amb la celebració de l’aniversari de l’Oriol Lacasa i a fomentar l’esperit de club.

RESULTATS

sub18

Adria Ruiz

Abel de Santiago

sub14

Oriol Lacasa

Francesc Carnicer

Victor Garcia

Biel Alsina

sub12

Eric Garcia

sub10

Guillem Alsina

Amb la col·laboració de: