Els dissabtes 25 de gener, 1 i 8 de febrer es va disputar la fase prèvia del Campionat de Catalunya d’edats a l’espai jove de Sitges, enguany organitzat pel Casino Prado que agafava el relleu de La Gran Penya.

Aspiràvem a millorar els resultats del passat any amb 2 classificats per a la final de Catalunya on alguns dels nostres partien amb bones opcions com Oriol Lacasa, Cesc Carnicer, Biel Alsina, Eric Garcia i Aitor Liu en les seves respectives categories.

Tot feia pensar que així seria abans de començar l’última jornada però lamentablement tot i tenir partides guanyades les coses es van torçar i únicament Cesc Carnicer va aconseguir classificar-se per a la final de Catalunya.

Especialment dolorosa va ser la derrota a sub8 d’Aitor Liu, líder tot el torneig i amb 1 punt d’avantatge respecte del segon classificat, només li calia un empat o que el seu perseguidor no guanyés, per desgràcia el seu perseguidor es va emportar el punt i Aitor va perdre. Empatats a punts, el sistema de desempat va fer de les seves (sistema que cal revisar per al pròxim any) ja que moralment Aitor va ser el guanyador del torneig i s’hauria d’haver emportat la plaça classificatòria per la final de Catalunya a l’haver guanyat la seva partida contra el que a posteriori seria el campió per millor desempat, desempat que no va afavorir al penyenc, ja que resulta que el tenia pitjor ja que el seu rival de la primera jornada no va jugar cap ronda i no li van sumar punts, en resum, a sub8 el campió el va decidir un jugador que no va participar en el torneig.

Per la seva banda els sub18 Adria Ruiz i Abel de Santiago van acabar  i  empatats a punts, en una categoria on el vilafranquí Martí Torrents no va tenir rival.

Podis:

Adria Ruiz 2º sub18

Abel de Santiago 3º sub18

Cesc Caarnicer 2º sub14 i classificat per a la final

Aitor Liu 2º sub8

Classificacions:

sub8

sub10

sub12

sub14

sub18