Els alumnes de la secció d’escacs reediten l’èxit del passat any a l’Open del Guinardó

Del 3 al 7 de setembre s’ha celebrat l’XI Open Infantil del Guinardó organitzat pel club Peona i Peó. El torneig consistia en un suís a 7 rondes amb un ritme de 40m+30s i que estava dividit en un grup A per a jugadors federats i un grup B per a jugadors amb poca experiència.

El grup A l’ha guanyat el penyenc sub16 Adria Ruiz que aconsegueix així convertir-se en l’únic bicampió del torneig en haver-lo guanyat també el 2017, els dos cops guanyant totes les partides fent 7 de 7. Per segon any consecutiu també s’ha aconseguit guanyar el premi per equips on se sumaven les puntuacions dels 3 millors de cada club. També destacar la bona actuació d’Abel de Santiago que ha lluitat tot el torneig en les primeres taules i ha finalitzat en  posició, lluitant fins a l’última ronda per aconseguir fer podi. Bones actuacions també de la resta de jugadors, Cesc Carciner amb 3,5 punts, Artur Orts 3 punts, Jordi Orts 2,5 punts i Pol Aviles 2 punts.

Felicitar als nostres petits i animar-los a seguir entrenant dur per al proper torneig, el Campionat de Catalunya per equips d’edats que enguany s’organitza a Tossa de Mar del 12 al 14 d’octubre.

Classificació

By | 2018-09-08T00:03:08+02:00 setembre 7th, 2018|Actualitat, Escacs|Comentaris tancats a Els alumnes de la secció d’escacs reediten l’èxit del passat any a l’Open del Guinardó
%d bloggers like this: