Informació bàsica sobre Protecció de Dades

Responsable SOCIETAT CULTURAL I RECREATIVA LA GRAN PENYA
Finalitat Tractarem les seves dades de caràcter personal per a les següents finalitats:

a) Realitzar l’oferta o serveis sol·licitats, vendre els nostres serveis, atendre qualsevol sol·licitud que puguis realitzar-nos.

Així mateix amb base al nostre interès legítim tractarem les teves dades a fi d’assegurar la nostra activitat comercial, garantir la satisfacció dels nostres clients, enviar-te informació rellevant sobre els nostres productes o serveis, mesurar l’efectivitat de les nostres accions publicitàries, dur a terme enquestes de satisfacció o investigar el frau o protegir les nostres operacions o usuaris.

b) A més, subjecte al teu consentiment previ, també tractarem les teves dades personals per enviar-li comunicacions comercials en relació als nostres serveis/productes, podent basar-se aquestes comunicacions en el perfil comercial elaborat en relació als teus hàbits de consum, utilització dels nostres serveis i navegació de la nostra web site.

Legitimació Legitimació per consentiment del interesat
Destinataris No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
Drets Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional
Ubicació Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades sol·licitant-li-ho al nostre personal , pot sol·licitar còpia al correu electrònic info@granpenya.cat.