El cap de setmana del 18 i 19 de juny s’ha celebrat a Sabadell el Calculin d’Or, que és la final del circuit Calculin que s’organitza en diferents clubs. El torneig va consistir en un suís a 5 rondes amb un ritme de 30m+30, dividit en tres grups (sub8, sub10 i sub12) amb 12 participants cada un, prèviament classificats en els calculins blau, groc i verd.

En Lluc Guiu, que s’havia classificat en el calculin blau sub8, tot i faltar 2 rondes, ha fet una final espectacular on ha fet 4,5 punts de 5, derrotant fins i tot al subcampió de Catalunya. Molt a prop ha estat de guanyar amb ple de victòries però en una partida guanyada se li ha escapat un truc d’escac continuo i ha hagut de firmar l’empat contra Gerard Diego Morillas, que posteriorment ha quedat campió per millor desempat.

Sens dubte en Lluc tot i ser un recent aterrat, ha tingut una evolució impressionant en pocs mesos, 3º al provincial, 6º de Catalunya i ara subcampió del Calculin d’Or. No tinc cap dubte que de continuar així, el veurem en el primer equip del club en pocs anys.

Classificació final sub8